onsdag, januari 14, 2009

Bio plus shopping

Man ska inte släppa två shopaholics ut på stan mer en vecka kvar innan löningen om de är panka. Nog hittar de någonting att köpa trots allt - finns alltid "måste ha"-köp som går att motivera. :P Deichmann Sko visade Kelly mig på Kungsgatan, en sådan affär som man bara går förbi annars - ser ut som lagerlokal men alla skokartonger framme. Hon har inte heller varit där inne förut, men hon har i alla fall uppmärksammat den. Och där hittade jag... De här, wow:

Kunde jag så klart inte låta bli att köpa, dem var jag "tvungen" att ha! De hade faktiskt fler modeller där inne som skulle kunna klassas som verkligen moderiktiga - och priserna ligger på mellan 200-400 kr. Sedan så sprang vi omkring på alla Ginatricot - i jakt på de slitna jeansen i rätt storlek...

Och vi som "bara" skulle gå på bio. Det gjorde vi också i och för sig, Zack and Miri make a porno, och nej, det är ingen liknelse, det handlar verkligen om porrfilmande (tom Tracy Lord är med i den), haha. Vi hoppades på lite mer skratt och romantik och lite mindre juckande, men men. Se den inte om ni har något annat val - inget att lägga pengar på.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hej tjejen!
Hamnade här för några veckor (månader) sen genom Kellys blogg. Bor och lever i Linköping och är nästa hundra på att jag såg dig virvla förbi när jag var på stationen för att lämna av min lilla mormor efter julen, det var kanske den 27 dec.

Anyhow tycker jag att du har en skön stil och att det vore skoj om vi gjorde sällskap till Platå/Harrys/Flamman/Hg etc, nästa gång du är i stan =)

//Malin

Ps. Lösen till bloggen är samma som varje bokstav i bloggnamne x 3.

Anonym sa...

Åh, just ja... med risk för att lämna ut bloggnamnet så är det samma som prefixet till bloggen. *Försöker vara så hemlig jag kan - men det kanske slutar med att jag låser upp den helt och hållet =)

Anonym sa...

asläckra skor!

Anonym sa...

Skitsnygg sko!

Livvy sa...

Hihi, så kul att fler uppskattar min sköna stil. Weeee!

Livvy sa...

Malin! Snälla, maila mig ditt lösen, jag är för trög. :)

kram